Engageret drift maskinmester til moderne og innovativ arbejdsplads

21. april 2017, kl. 08:14

Grundet et generationsskifte søger MEC - BioHeat&Power en ny kollega til deres team.

Motiveres du af processer, ansvar og samarbejde, og kunne du tænke dig at være en del af en spændende virksomhed i konstant udvikling, hvor du kan være med til at præge den daglige drift, vedligeholde og være frontløber på aktuelle projekter.

Så er stillingen hos MEC - BioHeat&Power lige noget for dig.

Som maskinmester vil dine primære arbejdsopgaver være:

  • Ansvaret for at drive og overvåge værkets el- og varmeproduktion
  • Løse driftsopgaver, herunder ansvarlig for bl.a. sikringsopgaver på an¬lægget i forbindelse med vedligeholdelsesopgaver
  • Optimere anlægsydelser, rådighed og driftsøkonomi i samarbejde med dine kolleger
  • Deltage i kompetenceteams, der er delt ind i forskellige fagområder: turbiner, kedler, røgrens eller el
  • Deltage i tværfaglige drifts- og projektrelaterede opgaver
  • Effektivisering af processer ved forbrænding af affald og biobrændsel
  • Alt efter kvalifikationer og interesser vil der være mulighed for at få indflydelse på udformning af stillingen i forhold til specifikke interesseområder.

Kraftvarmeværket består i dag af 30 medarbejdere, som alle er organiseret i medstyrende grupper.

Du og dine kollegaer er ansvarlige for at drive og overvåge produktionsanlægget, og i den forbindelse indgår du i en vagtordning med treholdsskift sammen med syv andre maskinmestre samt 11 driftsassistenter.

Kvalifikationer og kompetencer

Dine kvalifikationer og kompetencer omfatter, at du har en uddannelse som maskinmester og gerne med erhvervserfaring fra kraftværksbranchen eller med processer inden for lignende områder.

Som person har du gode kommunikationsevner og motiveres af at samarbejde i mindre teams, hvor du forstår at bidrage konstruktivt til opgaveløsning. Da kemi er altafgørende, trives du i et uformelt arbejdsmiljø, hvor der er plads til at bidrage med latter og smil.

Det er vigtigt, at du har gåpåmod, er detaljeorienteret og har en ansvarsbevidst indstilling til dit arbejde.

 

 

Du er fleksibel og motiveret for at arbejde på alle døgnets timer i vinterhalvåret, som er højsæson. I sommerhalvåret er der fortrinsvist tale om dag- og aftenarbejde.

Vagtordningen planlægges mellem dig og de syv andre maskinmestre på stedet. Det forventes, at du er villig til at yde en ekstra indsats, når det er nødvendigt, da alle er afhængige af hinanden.

Der lægges vægt på, at du har erfaring med overvågningssystemer til styring af komplekse processer. MEC - BioHeat&Power anvender SRO-anlæg.

 

Der tilbydes et spændende og alsidigt job, hvor du indgår i et team med dygtige og erfarne kolleger, der lægger vægt på faglig sparring.

Du får et job med faglige og personlige udfordringer, hvor du selv er med til at præge din hverdag og træffe beslutninger sammen med engagerede kollegaer.

Praktiske oplysninger

Din daglige arbejdsplads vil være på kraftvarmeværket i Holstebro.

Attraktive ansættelsesvilkår med bl.a. pensionsordning og gode muligheder for efteruddannelse.

MEC - BioHeat&Power har en aktiv personaleforening og en personalepolitik, der understøtter din karriere gennem de forskellige faser af dit arbejdsliv.

 

Gagepakke forhandles individuelt.

Ansøgningsfristen er d. 31. maj 2017 - ansøgninger behandles løbende.

Opstart forventes at være 1. september 2017. Vi ansætter så snart, vi har fundet den rette profil til stillingen.


TEMP TEAM A/S varetager denne rekruttering og al henvendelse går gennem kunde- og personalekonsulent Maria Lundgaard Olesen og Vivi Korsgaard Hauge på telefon +45 97 21 69 21.

Vi glæder os til at høre nærmere fra dig.

Send din ansøgning her

Om TEMP-TEAM

TEMP-TEAM A/S er et landsdækkende rekrutterings- og vikarbureau med 11 lokale afdelinger fordelt i Danmark. Vi har mere end 35 års erfaring inden for personaleløsninger og dækker et bredt udsnit af brancher. Vi yder altid en service af høj kvalitet og har tæt personlig kontakt til både vores kandidater og kunder. Vi er en del af JuhlerGroup – en international koncern.

 

OM MEC - BIOHEAT&POWER

MEC - BioHeat&Power er et biomassefyret kraftvarmeværk, som leverer grøn energi baseret på bl.a. affald, halm, træflis og biogas. De levere el til nettet, og klimavenlig fjernvarme til omtrent 20.000 husstande i Holstebro og Struer.

Godt og vel halvdelen af de 30 medarbejdere, der arbejder på værket har 25 års anciennitet og dermed været der siden værket åbnede i 1992. Der er en høj loyalitet og ejer følelse for værket. Alle arbejder i medstyrende grupper og tager del i ansvaret for at drive værket. Der er en god humor og unik jargon, som også gør det sjovt at være på arbejde.

Hos MEC - BioHeat&Power producerer de el og varme ved forbrænding af affald og biobrændsel. Anlægget behandler ca. 180.000 tons affald om året på to affaldslinjer samt 33.000 tons halm og 28.000 tons flis på en separat biolinje. Der er en installeret effekt på 28 MW el og en maksimal fjernvarmeydelse på 120 MJ/s.

 

Fjernvarmeproduktionen dækker hovedparten af varmebehovet i Holstebro og Struer kommuner. Anlægget er løbende moderniseret, så de producerer el og varme så effektivt som muligt og under størst mulig hensyntagen til miljøet.

Oprindeligt hed de "Måbjergværket", men nu er de en del af Maabjerg Energy Center, som også omfatter et af verdens største industrielle biogasanlæg. MEC arbejder for at udvikle det grønne energikoncept i Måbjerg til et sammenhængende bioraffinaderi med opførelse af en stor 2G-bioethanolfabrik.

Kraftvarmeværket er i dag ejet af Vestforsyning og Struer Forsyning. Det betyder, at der bliver investeret i langsigtet udviklingsplaner. Foruden de 30 kollegaer på værket er der yderlig 139 kollegaer på den anden side af vejen. Der er et godt sammenhold og stor tilslutning til fællesarrangementer.

  Scroll ned for mere