Er du vores nye økonomimedarbejder?

16. marts 2017, kl. 10:00

Har du en positiv og fleksibel indstilling og lyst til at gøre en forskel i en dynamisk værdibaseret multiforsyningsvirksomhed? Har du din økonomiske værktøjskasse i orden, og er din tilgang analytisk og struktureret?

Så er det dig, vi søger til en spændende og alsidig stilling som økonomimedarbejder!

Økonomiafdelingen servicerer og rådgiver Vestforsynings driftsafdelinger, og medarbejderne har hver især et stort ansvar for de områder, der arbejdes med. 11 engagerede medarbejdere sikrer, at driftsafdelingerne hele tiden er opdateret i forhold til økonomisk overblik, budgetoverblik og bedst mulige beslutningsgrundlag. Vestforsyning omsætter for mere end 900 mio. kr. og udfører mere end 200 projekter hvert år.

Jobbet

Med reference til afdelingsleder Jesper Nielsen kan du bl.a. se frem til at arbejde med følgende:

  • Økonomirapportering og årsrapporter for afdelinger/selskaber
  • Udarbejdelse af budgetter og økonomiske analyser. Herunder udarbejdelse af analyser af forskellige scenarier med anbefaling af den bedste løsning
  • Inddragelse i løbende optimering og effektivisering af afdelingen
  • Afstemning og løbende opfølgning samt diverse registreringer

Faglige kvalifikationer

Du har en uddannelse inden for økonomi og mindst et par års erfaring fra en lignende stilling - gerne i forsyningsbranchen, men det er ikke et krav. Du har naturlig flair for tal og en skarp analytisk sans. Du er rutineret IT-bruger og stærk til Excel, det er en fordel, hvis du har kendskab til Microsoft Dynamics AX.

Personlige kompetencer

Du arbejder selvstændigt, proaktivt, og du overholder dine deadlines. Du er stabil, kvalitetsbevidst og struktureret - også under spidsbelastninger. Du er serviceminded, og du er god til at modtage og give sparring til dine kolleger samt kommunikere på tværs af organisationen. Du trives med en blanding af rutineopgaver og projektbaserede opgaver/analyser.

Vi tilbyder

Job i en spændende multiforsyningsvirksomhed med et stærkt fagligt miljø. En åben og dialogbaseret arbejdsplads med fokus på innovation. Gode muligheder for faglig udvikling og masser af spændende udfordringer. Personalegoder som kantineordning, attraktiv sundhedsforsikring og medlemskab af en aktiv personaleforening.

Ansøgning

JKS CAREER varetager rekrutteringsprocessen for Vestforsyning.

Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent hos JKS CAREER Anika Gormsen på 3085 1295.

Venligst send din ansøgning, CV og evt. anbefalinger til 199agm032@jks.dk. Send din ansøgning hurtigst muligt, da vi holder samtaler løbende – dog senest d. 17. april 2017.

Søg jobbet

Om Vestforsyning

Vestforsyning er et multiforsyningsselskab med kerneopgaver indenfor el, belysning, vand, varme og spildevand med fokus på klima-, miljø- og udviklingsprojekter.

Vi bor i udviklingsparken NUPARK, hvor mere end 100 forskellige virksomheder har kontorer. Tilsammen udgør vi et udviklings- og vækstcenter med en bred vifte af kompetencer inden for bl.a. energi, miljø, fødevarer, innovation, design og rådgivning.

Læs mere om Vestforsyning
  Scroll ned for mere