Ændring af PBS opkrævning

10. december 2021, kl. 11:00

Vi ønsker at ensrette vores opkrævninger, og derfor ændres følgende:

Private kunder

Fra og med dags dato sender vi ikke længere fakturaspecifikation med din PBS-opkrævning. Har du brug for fakturaspecifikationen kan du finde den i selvbetjening.

Er du tilmeldt e-Boks, vil du stadig modtage dine faktura via e-Boks. Ønsker du at blive tilmeldt e-Boks, skal du tilmelde Vestforsyning som afsender i e-Boks. Som privatkunde skal du derudover give samtykke til at Vestforsyning må sende opkrævninger til dig via e-Boks (dette kan ske i selvbetjening).

Virksomheder

Fra og med 10. december 2021 sender vi ikke længere fakturaspecifikation ud sammen med PBS-opkrævning. Har I brug for fakturaspecifikationen, kan den findes på selvbetjening.

For nemmest mulig adgang til opkrævningerne, anbefaler vi at virksomheder tilmelder Vestforsyning som afsender i e-Boks. Som noget nyt kan virksomheder nu også modtage faktura via mail, med vedhæftet PDF.

Tilmelding til faktura via mail kan ske via selvbetjening.

Er der tilmeldt både faktura via mail og e-Boks, har førstnævnte højeste prioritet og opkrævningen fremsendes derfor via mail, med vedhæftet PDF.

Har du brug for hjælp?

Har du spørgsmål til ovenstående ændring, er du som altid velkommen til at kontakte kundeservice på tlf. 9612 7460 eller på kundeservice@vestforsyning.dk

Kontakt kundeservice