Samtykke

På grund af EU’s databeskyttelsesregler (GDPR), som trådte i kraft den 25. maj 2018, er det nødvendigt at du giver dit samtykke til, at vi må opbevare dine personfølsomme oplysninger, herunder CPR-nummer.

Vi beskytter naturligvis dine personoplysninger og anvender bl.a. dit CPR-nummer til at:

  • Sende post via e-Boks (hvis du er tilmeldt).
  • Udbetale eventuelle tilgodehavender til din nemKonto.
  • Hente din folkeregisteradresse, så vi kan sende posten det rigtige sted hen.

De rigtige oplysninger

Det vil være en stor hjælp, hvis du opdaterer dine kontaktoplysninger og tager stilling til samtykke omkring brugen af dine data på www.vestforsyning.dk/selvbetjening. Du kan logge ind med NemID - første gang du logger på, skal du også bruge dit kundenummer og din adgangskode, som du finder på den seneste regning, vi har sendt til dig.

Ønsker du at modtage din faktura i e-Boks, skal du på www.e-boks.com/danmark/da vælge "Tilmeld afsendere", og herefter vælge Vestforsyning under kategorien "El og forsyning".

Vi har efterfølgende brug for, at du registrerer dit CPR-nummer og giver samtykke til opbevaring af det på www.vestforsyning.dk/selvbetjening.

Sådan giver du samtykke

Du skal logge på www.vestforsyning.dk/selvbetjening med NemID. HUSK - første gang du logger på, skal du også bruge dit kundenummer og din adgangskode.

Hvis du både får el, vand og varme fra os, skal du være opmærksom på, at du har flere kundeforhold og at samtykket skal gives for alle kundeforhold. Når du logger på med NemID, har du kun brug for at logge på én gang for at se alle dine kundeforhold.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage, hvis du ændrer mening. Det gør du på samme måde, som ved accept af samtykket - du sætter blot hak i "Fjern samtykke" og trykker "Gem".

859
0
https://www.vestforsyning.dk/selvbetjening/